NE SPREGLEJ IZJEMNE PONUDBE 2 ZA CENO 1. NAROČIŠ 1 IZDELEK, PREJMEŠ 2!!! PONUDBA JE OMEJENA

Ajdovi vzglavniki

AJDOVI VZGLAVNIKI

Verjamemo v kvaliteto naših naravnih izdelkov in verjamemo tudi, da imamo vzglavnik  prav za vas!

Vzglavniki Bonatura iz pire zagotavljajo preprosto, naravno udobje. Blazine in vzglavniki, so že stoletja priljubljeni in preverjeno zagotavljajo boljši in bolj miren spanec. 

Ajdov vzglavnik je res prava rešitev za alergike zaradi rutina v ajdovih luščinah, ki deluje antimikrobno in virustatično. Ajdove luščine se v vzglavniku prosto premikajo in s tem omogočajo mikro masažo glave in vratu. S takšnim gibanjem spodbujajo prekrvavitev, masaža pa ugodno vpliva na odpravljanje bolečin, predvsem glavobola in migrene. Zaradi svojega naravnega delovanja ajdov vzglavnik pomaga tudi proti nespečnosti.

Vzglavniki napolnjeni s tisoč drobnimi popolnoma naravnimi luščinami ajde, zagotavljajo oporo za glavo in vrat in se zlahka enačijo tradicionalnimi vzglavniki. Mehka, stisljiva polnila za vzglavnik in blazine, kot so pena, poliester, se lahko med spanjem stisnejo pod težo vašega telesa. Ne morejo zagotoviti ustrezne podpore, kar povzroči slabo držo spanja in nelagodje.

Ajda je dobra kot polnilo, ker se prilagaja obliki telesa, je zračna in omogoča dobro oporo. Ni važno, ali spite na boku, hrbtu ali trebuhu. Oblika vzglavnika se bo popolno prilagodila vašemu stilu spanja, in to je ena glavnih odlik tega materiala. Zaradi dobrega pretoka zraka med luščinami ajde vam ne bo potrebno obračati vzglavnika na hladno stran.

V lastni proizvodnji izdelujemo ajdove vzglavnike v 10 različnih dimenzijah, ki nudijo nežno mikromasažo in udobje. V primerjavi s klasičnimi vzglavniki, so polnjeni luščinami ajde, ki so naravno polnilo, kar lahko zagotavlja udoben in naraven spanec. Vzglavniki so izdelani iz naravnega materiala, brez umetnih dodatkov in kemikalij.

Prepričani smo, da bomo zadovoljili še tako zahtevno stranko in našli rešitev za udoben spanec in tegobe, ki vas pestijo pri počitku. 

Nakupuj po

OZNAKI

PO NAMENU

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi