NE SPREGLEJ IZJEMNE PONUDBE 2 ZA CENO 1. NAROČIŠ 1 IZDELEK, PREJMEŠ 2!!!

ŠEPET LESA

ŠEPET LESA

Les je najbolj prefinjen naravni material za delo!

Uporablja se že tisoče let in kljub hitremu razvoju tehnologije, je nekatere izdelke najbolje narediti z mirno roko, na star način. Zahvaljujoč različnim vrstam lesa, se zdi možnost izdelave lesenih izdelkov neskončna.

Izdelki v naši ponudbi so preprosti, so elegantni in so predvsem uporabni. Torej, če občutite pomiritev ob dotiku lesa, naravno toplino, ki jo les oddaja in vidite lepoto narave, ki je prisotna v samem gozdu, potem imamo za vas popoln izdelek. Izdelek, ki ima lasten, neodvisen značaj!

Nakupuj po

CENI

PO NAMENU

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi