NE SPREGLEJ IZJEMNE PONUDBE 2 ZA CENO 1. NAROČIŠ 1 IZDELEK, PREJMEŠ 2!!!

Cemprin vzglavniki

BOROV-CEMPRIN VZGLAVNIKI

Verjamemo v kvaliteto naših naravnih izdelkov in verjamemo tudi, da imamo vzglavnik  prav za vas!

Vzglavniki Bonatura iz cemprina zagotavljajo preprosto, naravno udobje. Blazine in vzglavniki, so že stoletja priljubljeni in preverjeno zagotavljajo globljejši in sproščujoč spanec. 

Cemprin vzglavnik ima sproščujoče in zdravilne lastnosti. Omogoča, da pozabite na nespečnost in vsako jutro začutite energijo. Presenetljivo mehko polnilo vas bo popeljalo v švicarske Alpe in globok spanec. Vzglavniki napolnjeni s finimi oblanci švicarskega bora cemprina ustvarjajo posebno gozdno atmosfero. Ustvarite si gozd v lastni spalnici.

Kaj je Cemprin (Pinus cembra)? 
Švicarski bor ali Swiss stone pine je vrsta višinskega bora, ki raste v najvišjih predelih Alp pod ekstremnimi podnebnimi razmerami. Njegov les vsebuje dragoceno eterično olje, ki hlapi v prostor in s svojim vonjem, daje občutek varnosti in blagodejno deluje na naše telo, duha in dušo. Z vonjem boste ujeli nežen vonj lesa ter note limone in vanilje. Vonj je zelo svež, diši kot gozd!
Spoznajte pozitivne učinke cenjenega Cemprina, ki s svojo počasno rastjo v visokogorju velja za kralja Alp. Gosta rast in visoka vsebnost shranjenih eteričnih olj podarja lesu cemprina vrsto lastnosti, ki koristijo človeku.

V lastni proizvodnji izdelujemo cemprin vzglavnike v 10 različnih dimenzijah, ki nudijo udobje in posebno doživetje. V primerjavi s klasičnimi vzglavniki, so polnjeni z oblanci visokogorskega švicarskega bora, ki so lesno polnilo, kar lahko zagotavlja udoben in naraven spanec. Vzglavniki so izdelani iz naravnega materiala, brez umetnih dodatkov in kemikalij.

Prepričani smo, da bomo zadovoljili še tako zahtevno stranko in našli rešitev za udoben spanec in tegobe, ki vas pestijo pri počitku. 

Nakupuj po

OZNAKI

PO NAMENU

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi