10 ROJSTNI DAN. PRAZNUJTE Z NAMI. IZKORISTITE POPUSTE NA VSE IZDELKE!

Češnjevi vzglavniki

ČEŠNJEVI VZGLAVNIKI

Verjamemo v kvaliteto naših naravnih izdelkov in verjamemo tudi, da imamo vzglavnik  prav za vas!

V lastni proizvodnji izdelujemo češnjeve naravne vzglavnike v 2 različnih dimenzijah, ki nudijo intenzivno  mikromasažo. Češnjevi vzglavniki Bonatura so narejeni ročno iz popolnoma naravnih in okolju prijaznih sestavin - prevleka je iz 100% bombaža bombaža in češnjevih koščic. V primerjavi s klasičnimi vzglavniki, so polnjeni z prečiščenimi, sortiranimi in termično obdelanimi češnjevimi koščicami, ki so naravno polnilo. Češnjevi vzglavnik priporočamo vsem, ki imate slabo prekrvavitev, imate bolečine v vratnem delu hrbtenice, ramenih, zatilju in glavi. Vzglavniki so izdelani iz naravnega materiala, brez umetnih dodatkov in kemikalij.


Prepričani smo, da bomo zadovoljili še tako zahtevno stranko in našli rešitev za udoben spanec in tegobe, ki vas pestijo pri počitku

Nakupuj po

OZNAKI

PO NAMENU

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi