IZKORISTI VALENTINOV 15% POPUST NA VSE VZGLAVNIKE. UPORABI KODO"VALENTINOVO" IN SI ZNIŽAJ CENO!

IZDELAJTE SI POMARANČNO SVEČO

Kaj potrebujete?

 • agrum (pomaranča, grenivka,limona,...)
 • nož
 • katerokoli olje (oljčno, rastlinsko, konopljino,...)
 • vžigalnik

Vzemimo pomarančo in z majhnim ostrim nožem zarežimo okoli pomaranče le za debelino olupa ko na sliki (ne na strani stebla).

S prstom odstranimo olup od pomaranče. Bodimo previdni da nam ne poči olup. Če uporabimo popkasto pomarančo (je bolj mehka in nagrbančena) se olup lažje odstrani.

Ko smo odstranili sočni del sadeža, pustimo steblo nedotaknjeno, saj bo služilo kot stenj pri sveči.  Pustimo sušiti 1 uro na toplem (lahko tudi na neprevročem radiatorju).

Ko je suho v notranjost vlijemo olje toliko, da je cca. 1 cm pod pod vrhom stebla.

Prižgimo. In uživajmo! Gorelo bo nekaj ur (odvisno od količine olja in velikosti jedra) in oddajalo prijeten naravni vonj.

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup