NE SPREGLEJ IZJEMNE PONUDBE 2 ZA CENO 1. NAROČIŠ 1 IZDELEK, PREJMEŠ 2!!! PONUDBA JE OMEJENA

ADVENT

Prihajajo zadnje štiri nedelje pred božičem in to pojmujemo kot adventni čas, ki ga simbolizira seveda adventni venček. To je tudi kot prvi izmed decembrskih »okraskov« v pričakovanju božiča in novega leta, drugi »okrasek« je lahko tudi adventni koledar, ki bo razveselil tako najmlajše kot odrasle. Beseda izvira iz latinske ''adventus'' in pomeni ''prihod'' – v tem obdobju se kristjani namreč pripravljajo na prihod Jezusa Kristusa.

Okrogla oblika venčka predstavlja neskončnost in popolnost. Svečke ki ponazarjajo štiri adventne nedeljena in so najpogosteje v rdeči, beli ali vijolični barvi. Prižgana svečka predstavlja rojstvo življenja, ki se počasi krajša. 

Simbol sveč:
– Prva sveča simbolizira pričakovanje ali upanje.
– Druga sveča simbolizira mir.
– Tretja sveča simbolizira veselje.
– Četrta sveča predstavlja ljubezen.

Odštevanje dni do Božiča je bil sprva namenjen božični venec, čas pričakovanja pa lahko polepšamo tudi z adventnim koledarjem. Gre za koledar, ki označuje dni od začetka adventa do Božiča. Za okencem za vsak dan na koledarju se običajno skriva majhno darilce oziroma sladkarija, ki otrokom in nam pomaga dočakati Božič, lahko pa gre tudi za kombinacijo pesmi in zgodb.

Naredite si letos sami s svojo domišljijo svoj venček in koledar, ki bosta polepšala vaš dom in pričarala še lepše praznike. 

Zberite celotno družino in si vzemite čas za ustvarjalnost. Za venček uporabite naravne materiala kot so npr. veje, mah, suho sadje, kavna zrna, orehi, lešniki ali večji storži, šipkovi ali drugi plodovi. In seveda štiri sveče, lahko tudi čajne svečke.

Pa veliko ustvarjalnosti in lepih trenutkov vam želimo. 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za sam nakup registracija ni potrebna. Z registracijo zbiraš listke in kupuješ ceneje. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi