PREVERI NOVE BIO IZDELKE > RASTLINSKO PROTEINSKO MESO, GRAHOVI IN RIŽEVI PROTEINI, INDIJSKI TRPOTEC, MSM

JOGA NAMESTO SKODELICE KAVE

Kofein je lahko vaš najljubši način za začetek dneva, vendar pa preveč kofeina lahko privede do neprespanih noči, tesnobe, jeze in nervoze. Kaj pa če bi poskusili poživiti telo drugače?

Naj vašo jutranjo rutino z veliko skodelice kave zamenja joga. Dihalne vaje v različnih telesnih položajih (asane) pripeljejo do telesne in duševne uravnovešenosti. Joga predstavlja tudi pot k razsvetljenju.

Ker poznamo veliko vrst joge, se je potrebno sprva pozanimati, kakšne so učinkovitosti in posledice. Za zaspano jutro si zberite tisto, ki je malce bolj poživljajoča, saj vas bo v parih minutah popolnoma prebudila in iz vas izvabila najboljše za nov dan. Veliko ljudi zjutraj dela tako imenovan Pozdrav soncu. Sklop enostavnih vaj traja približno pet minut, kar je ravno dovolj, da se začnete počutiti dobro in dovolj malo, da ne predstavlja napora oziroma spremembe življenjskega ritma. Z jutranjo jogo si boste izboljšali produktivnost in pospešili metabolizem. Postali boste bolj gibljivi. Ko bo enkrat joga postala del vašega vsakdana, boste na splošno bolj aktivni, srečni, zdravi in polni energije.

Kako začeti? Za vadbo potrebujete udobna oblačila in blazino za jogo (oziroma udobno podlago). 

5 joga vaj za boljšo energijo:

 • Začnite z mirno meditacijo. Usedite se na tla, prekrižajte noge po turško, sklenite dlani in dihajte nekaj časa. 
 • Dvignite zadnjico v strešico (navzdol obrnjen pes)
 • Zravnajte se v desko (raztegnjeni kužek)
 • Postavite se v položaj mačka
 • Ns koncu prijem podplat v sedečem položaju z iztegnjenimi nogami ali pa priklon do tal. Osredotočite se na dihanje.

To ponovite od dvakrat do petkrat, na koncu pa se ulezite na tla in umirjeno dihajte kakšno minutko.

Sedaj ste pripravljeni na nov dan. Ko boste jutranjo jogo vadili več kot en teden, se boste zbujali veliko bolje, pozitivni in komaj čakali vašo ljubko jutranjo rutino.

 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup