PROMOCIJA NEGOVALNEGA BIO ŠIPKOVEGA OLJA 100 ML. OB NAKUPU 1, PREJMEŠ 2

MINUTKA ZA GIBANJE

Mesec maj je za marsikoga najlepši mesec, zaznamuje ga pa predvsem razcvet narave in ljubezni. Tudi muhasto vreme je rado prisotno, pa vendar so temperature iz dneva v dan višje, saj se bliža poletje.

Prav zaradi toplejšega vremena je sedaj odličen čas, da se iz zaležanih hladnih mesecev podate ven in začnete z gibanjem. To je še posebej dobrodošlo, če večino dneva zaradi službe ali šole preživite v sedečem položaju. Kardiologi namreč opozarjajo, da vedno več ljudi preživi svoj čas sede - na stolu za računalnikom, na kavču, v avtu itd. Po zadnjih raziskavah bi naj povprečen človek na dan presedel 6 do 8 ur, s starostjo pa se ta številka še povečuje (odrasli po 60. letu presedijo dnevno 8 do 9 ur).

Zdravniki tako pozivajo ljudi, da naj vstanejo in se začnejo gibati. Raziskave kažejo, da je vsakodnevno gibanje (vsaj 30 minut zmerne telesne aktivnosti vsak dan) nujno, če želimo znižati tveganje za bolezni srca in ožilja. Prav tako lahko sedeč način življenja prispeva k povečanemu tveganju za diabetes.

Ker živimo v času, ko nas način življenja zaradi družbenega in tehnološkega razvoja sili v sedeč položaj in ker je večina delovnih mest danes sedečih, je tukaj nekaj nasvetov za zmanjšanje škodljivih posledic:

 • pri delu si vsake pol ure vzamite 3 - 5 minut odmora, v katerem se vstanite in sprehodite naokoli,
 • če med delom ves čas sedite, si na mobilniku nastavite opomnik, ki vas bo vsake pol ure spomnil, da se sprehodite in pretegnete,
 • med gledanjem televizije poskusite telovaditi,
 • med telefoniranjem se sprehajajte po prostoru,
 • privoščite si daljše sprehode v naravo,
 • začnite tekati ali kolesariti,
 • in še bi lahko naštevali.

Izkoristite vedno toplejše dneve in vsaj nekaj časa v dnevu posvetite svojemu zdravju. 

 

 

 

 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup