NE SPREGLEJ IZJEMNE PONUDBE 2 ZA CENO 1. NAROČIŠ 1 IZDELEK, PREJMEŠ 2!!!

ZANIMIVOSTI MESECA JUNIJA


In že smo v mesecu juniju, šestem mesecu zapored, kar pomeni, da smo že skoraj na polovici tega leta. Marsikdo v naši deželi pozna ta mesec tudi pod imenom rožnik, saj je to izvirno ime meseca. Junij so pa drugače že rimljani poimenovali po boginji Junoni, ki je bila kraljica bogov, boginja neba, ter kot najpomembneje boginja zakona in družine.
Mesec junij imajo zagotovo radi učenci, saj se ob koncu meseca začnejo najdaljše počitnice, ki trajajo vse do septembra. Proti koncu meseca, natančneje 21. junja se uradno prične tudi poletje in s tem je junij tudi prvi poletni mesec.
 
Kaj pa prazniki v juniju? V Sloveniji praznujemo 8. junija dan Primoža Trubarja, vendar pa ni dela prost dan. Praznik je namenjen spominu na Trubarja, kot osrednji osebnosti slovenskega protestantizma v 16. stoletju. Med pomembnejše praznike spada tudi 25. junij oz. dan državnosti, ki je naš državni praznik in hkrati tudi dela prost dan. Na ta dan se spominjamo, ko je Slovenija leta 1991 uradno postala neodvisna.
Med drugim je junija tudi nekaj bolj ali manj znanih mednarodnih dni. 5. junija je Svetovni dan okolja, katerega namen je povečati zavedanje javnosti o ohranjanju in izboljševanju okolja. 14. junija praznujemo Svetovni dan vseh krvodajalcev, kjer je namen širjenje zavedanja o pomembnosti varne krvi. Zagotovo niste vedeli, da je 17. junija Svetovni dan boja proti suši in širjenju puščav in da je 20. tega meseca Svetovni dan beguncev.
 
V kolikor verjamete v moč kristalnih kamnov, je kamen meseca junija biser, cvetlica meseca junija pa vrtnica. Junij velja tudi za najboljši mesec za poroko, saj bi naj mladoporočencem prinašal srečo. Prav tako pa imamo junija tudi najdaljši dan v letu, ki se imenuje solsticij. To je dan, na katerega uživamo približno 17 ur dnevne svetlobe, datumsko pa pride na 21. ali 22. junij.

 

 

 

 

 

 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za sam nakup registracija ni potrebna. Z registracijo zbiraš listke in kupuješ ceneje. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi