IZKORISTI VALENTINOV 15% POPUST NA VSE VZGLAVNIKE. UPORABI KODO"VALENTINOVO" IN SI ZNIŽAJ CENO!

ZAKAJ JE JANUAR NAJBOLJŠI MESEC?

Mesec januar se prične z novim letom, kar za marsikoga pomeni nov začetek. Simbolično si ljudje pripravijo novoletne zaobljube, s katerimi želijo v novem letu izboljšati nekatere stvari v svojem življenju. Ste si tudi vi zadali kakšne nove cilje v novem letu?
Ker je januar zimski mesec, je po navadi odličen za vse ljubitelje zimskih športov. Žal se nekajkrat zgodi, da še ni povsod snega, je pa odprtih večina visokoležečih smučišč. Če pa raje spremljate zimske športe le po televiziji, je v januarju največ zimskih tekmovanj, ko navijamo za naše športnike. 

Tudi praznovanja niso povsem pri koncu. Pravoslovci praznujejo tako božič kot novo leto januarja. Ob koncu januarja praznujejo novo leto tudi pripadniki islamske vere.
Ali ste vedeli, da je mesec januar dobil ime po rimskem bogu Janusu? Poznan je kot bog vrat in prehodov, kasneje tudi začetka in konca. Omenjen rimski bog je upodobljen z dvema glavama – z eno se ozira nazaj po starem letu, z drugo pa gleda v prihodnost, v novega. Poznamo pa tudi drugo ime za januar in sicer prosinec.

Januar velja tudi kot zelo miren mesec, sploh po razburljivem in dogajanja polnem decembru. To se kaže tudi po tem, da je v tem mesecu najmanj pomembnih dni, kot na primer mednarodni dnevi. Izpostavljen sta le dva in sicer 27. januar, ko je svetovni dan spomina na žrtve holokavsta in 31. januar, ko je svetovni dan boja proti kajenju. 

Vsekakor pa je januar mesec, ko se še dodatno spodbuja zdravo življenje, saj dosti ljudi zaradi zimskega vremena vse več časa preživi v stanovanjih in takorekoč pozabi na gibanje. Žal se takrat zaužije največ sladkih pijač in hrane, kar slabo vpliva na zdravje. 
Ker novo leto predstavlja nove izzive in ker je januar pravi mesec za nove začetke, vam priporočamo čim več gibanja, da boste naredili čim več zase. Prav tako uživajte čim več zdrave prehrane in vode. Začnite leto na najboljši možen način.

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup