PREVERI NOVE BIO IZDELKE > RASTLINSKO PROTEINSKO MESO, GRAHOVI IN RIŽEVI PROTEINI, INDIJSKI TRPOTEC, MSM

ZAKAJ JE MAREC NAJBOLJŠI MESEC?

 

Mesec marec je tretji po vrsti in je precej priljubljen pri ljudeh, ki ne marajo zime in snega. 21. marca se namreč pričenja pomlad in z njo toplejše vreme, prebujanje narave, daljši dnevi in tako naprej. Mesec marec poznamo tudi pod slovenskim imenom sušec. Takšno ime ima zaradi tega, saj bi naj bil mesec z najmanjšo količini padavin.

V marcu se skriva tudi nekaj praznikov in lahko bi rekli, da je ta mesec še najbolj posvečen nežnejšemu spolu. 8. marca je namreč dan žena. To je mednarodni praznik žensk, ki ga praznujejo približno v 100 državah po svetu. Je dan praznovanja politične, ekonomske in socialne enakopravnosti in dosežkov žensk. Prav tako na ta dan ne pozabite s kakšno rožico ali drugo pozornostjo presenetiti nekoga, ki vam je blizu. 

Naslednji praznik posvečen ženam pa je materinski dan 25. marca. Gre torej za dan posvečen vsem materam. Če imate to možnost, se ob tem dnevu s kakšno majhno pozornostjo le spomnite na vašo mamo. 

Tudi vsi pari oz. vsi zaljubljeni bodo prišli na svoj račun. 12. marca se praznuje Gregorjevo. To je dan, ko se po ljudskem izročilu “ptički ženijo”. Gre torej za praznik vseh zaljubljencev. 

Med malo bolj resen praznik spada tudi svetovni dan voda. Praznujemo ga 22. marca, namenjen pa je opozarjanju širše svetovne javnosti na omejenost in ogroženost naravnih vodnih virov. 

Tudi matematiki imajo svoj dan. 14. marca je praznik, ko obeležujemo matematično konstanto pi. V ameriškem formatu datumov je 14. marec namreč zapisan kot 3/14, kar so prve tri številke števila pi. 

Vsekakor pa je marec pomemben mesec za zdravje in gibanje. Z začetkom pomladi se pričnejo daljšati dnevi in tudi temperature se bodo počasi višale. To je pomembna informacija za vse ljudi, ki jih je zima zaradi mraza prikovala v domove. Ponovno bo moč iti v naravo in spremljati njeno prebujanje. Če spadate med te, ki ste se čez zimo malo polenili, potem kmalu ne bo več izgovorov za gibanje in odhod v naravo. Kot smo že govorili v prejšnjih zapisih, je gibanje zelo pomembno za vaše zdravje in način življenja. Če pa spadate v skupino, ki ima rada zimo in sneg, pa izkoristite čas še za zadnje zimske radosti. 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup