PROMOCIJA NEGOVALNEGA BIO ŠIPKOVEGA OLJA 100 ML. OB NAKUPU 1, PREJMEŠ 2

ZAKAJ HODITI BOSI?

Več časa kot preživimo obuti in za štirimi stenami, bolj postane pomembno, da vsak dan najdemo nekaj časa za naravo in da smo tam bosi. Tako je! In od tega bo imelo vaše zdravje veliko koristi. Vse kar morate narediti je, da greste ven, sezujete vašo obutev in nogavice, ter najdete kakšno prijetno travnato površino. Ne potrebujete veliko, 15 minut na dan bo povsem dovolj, če nimate več časa.  Tukaj je nekaj razlogov, zakaj je dobro, da hodite bosi.1.Zmanjšanje vnetij
Če boste hodili bosi, boste zmanjšali možnost za različna vnetja in bolezni, ki danes razhajajo. Dokazano je, da bosa hoja zmanjšuje možnosti za nastanek astme, aritritisa in podobnih bolezni.

2. Močnejša stopala in gležnji
Bosa hoja krepi naša stopala in gležnje. Če ste bosi, ne bo ovir za vaše stopalo in tako se bo lahko premikalo povsem svobodno (kar ni mogoče, če ste obuti). Več boste hodili bosi, bolj boste utrdili tudi vez med možgani in stopali, kar bo pomagalo pri boljši stabilnosti.

3. Zmanjšanje prostih radikalov
Če boste hodili bosi po zemlji, boste skozi stopala v telo prejeli posebne elektrone, ki bodo pomagali manjšati proste radikale. Kot veste, so prosti radikali škodljivi, saj poškodujejo zdrave celice v telesu.


4. Izboljšanje drže
Bosa hoja bo pomagala vašemu hrbtu in hrbtenici, da bo v primernem položaju. Naša stopala namreč so mišljena, da stojijo ravno na tleh. Dosti obutve prilagodi naravni položaj stopala (na primer obutev z višjo peto itd.), kar ni dobro za vašo držo. Z boljšo držo boste posledično zmanjšali bolečine v sklepih in hrbtenici.

5. Stimuliranje refleksnih točk
Zagotovo niste vedeli, da imate na stopalih približno 7000 točk povezanih z živci. Prav zato je zelo pomembna masaša nog, o čemer smo enkrat tudi že pisali. Pri stimulaciji teh točk pa seveda pomaga že bosa hoja. Stimuliranje teh točk bo odlično vplivalo na razpoloženje, počutje in zdravje.


Seveda pa pri bosi hoji pazite, da ne boste stopili na kakšno žuželko ali pa na kakšen oster predmet. Prav tako izkoristite toplo vreme, saj bo v mrzlejših mesecih težje hoditi bos v naravi.

 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup