IZKORISTI VALENTINOV 15% POPUST NA VSE VZGLAVNIKE. UPORABI KODO"VALENTINOVO" IN SI ZNIŽAJ CENO!

ZAKAJ SO LESENI METULJČKI PIKA NA i

V naši ponudbi se skriva veliko dodatkov in izdelkov iz lesa in eden bolj priljubljenih artiklov (še posebej za moške) je lesen metuljček, ki zraven klasičnega učinka doda še svežino marsikateremu stilu. Na voljo je veliko različnih modelov za različne priložnosti in za različne outfite.
 
V splošnem velja, da obstaja razlika med osebami, ki nosijo metuljčke in med tistimi, ki jih ne. Mnogi ljudje pri takšnih odločitvah zaradi varnosti izberejo preprostejšo možnost in to so po navadi kravate. Kljub vsemu pa je pomembno, da znajo moški nositi tudi metuljčke in da jih ni strah tega stila. Vsak metuljček lahko doda piko na i tistemu, ki ga nosi in pove marsikaj o njem. To pomeni, da ga je potrebno dobro in previdno izbrati. Leseni metuljčki se odlično podajo različnim oblekam, srajicam, resnim in tudi bolj lahkotnim stilom. S takšnim metuljčkom ste lahko šarmanten in pravi gospod, ki zna poskrbeti za svoj izgled.
 
Da bi razumeli, kako so leseni metuljčki postali sodobni modni trend, lahko na hitro pogledamo nazaj v preteklost.
Razvoj metuljčka sega v 17. stoletje, njegovi začetki so pa pripisani hrvaškim plačancem v pruski vojni. Ti vojaki so si okoli vratu zavezevali šale, ki so jim držali skupaj ovratnike srajic. Od tukaj tudi izvira beseda kravata (iz francoskega izraza za “Hrvat”). Iz oblike, kako je ta šal bil zavezan okoli vratu, se je počasi začela razvijati oblika metuljčka. Kmalu sta se tako razvili dve različici metuljčkov in sicer metuljčki fiksnih dolžin in nastavljivih dolžin. Posebej značilni so bili metuljčki črne barve, saj so se nosili ob posebnih dogodkih, večerjah in uniformah.
Metuljčki se lahko iz katerega koli materiala, najpogosteje so izdelani iz svile, poliestra, bombaža ali mešanice tkanin. Zadnji trendovski zasuk pa je metuljčke spravil še v leseno obliko, ki pritegne pozornost na pri vsaki obleki.
  
Leseni metuljček je prav tako lahko odlično darilo za vašega partnerja ali prijatelja. 

Tudi v naši ponudbi na povezavi šepet lesa, najdete pestro izbiro lesenih metuljčkov, kot tudi lesenih kravat in lesenih brošk.

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup