NIKAR NE SPREGLEJ IZBRANIH ZNIŽANIH IZDELKOV ZA OSEBNA IN PROMOCIJSKA DARILA

PODARITE DOBER SPANEC

Iskanje popolnega darila je dostikrat ne ravno lahka naloga, zato ne čakajte na zadnji trenutek. Potrebujete kakšno idejo? Za vas imamo prav to!

Ni ga lepšega kot pa se zvečer po napornem dnevu zvaliti v posteljo in si privoščiti en dober spanec. Morda na to večkrat pozabimo, vendar ima vzglavnik pri tem zelo pomembno vlogo. Po statistiki bi naj na vzglavnikih preživeli tretjino našega življenja, kar ni zanemarljiv podatek. Seveda, vsi imamo vzglavnike, ampak le redki se zavedajo njihove pomembnosti, zato si le redki privoščijo tiste drugačne, boljše za spanec.

Ideja je torej, da na vaš nakupovalni seznam daril umestite še naravni vglavnik. Ne, to zagotovo ni dolgočasno darilo! Res je, da če boste podarili navaden ugoden vzglavnik iz vsakdanje trgovine, ki je polnjen s peno ali perjem, potem ta ne bo nič kaj drugačen, kot pa če bi nekomu podarili par nogavic. Vzglavniki z naravnimi polnili so pa nekaj povsem drugačnega.

Ste poiskusili morda vzglavnik  z ajdovimi luščinami? Ajdove luščine nudijo unikatno podporo in imajo čudovite lastnosti, kot npr.:

-luščine so trdnejše in vseeno zelo udobne. To pomeni, da se bodo čisto prilagodile položaju vaše glave in vratu. 
-luščine pustijo zraku, da prosto kroži skozi vzglavnik. Na ta način se vzglavnik hladi in tako ne bo več potrebno sredi noči obračati vzglavnika na hladnejšo stran.
-debelino vglavnikov lahko prilagodimo z dodajanjem ali odvzemanjem luščin.

Kljub temu, da je na voljo več različnih vrst naravnih polnil za vzglavnike, spadajo ajdove luščine med najbolj popularne. Prav tako obstaja več različnih velikosti vzglavnikov za različne tipe spanja. Najdete ji tukaj > naravni vzglavniki

Za konec lahko povemo, da četudi nekdo na prvi pogled ne bo najbolj navdušen nad takšnim darilom, se vam bo čez čas zagotovo zahvalil, saj bo spanec več kot očitno precej boljši.

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup