ŠIPEK KREPI IMUNSKI SITEM. NE ZAMUDI ZNIŽANE CENE BIO ŠIPKA V PRAHU

ČUDEŽNA ARONIJA IN ZDRAVILNI UČINKI

Kaj je aronija?
Aronija je rastlina, katere plodovi so prava zakladnica antioksidantov in vitamonov. Na prvi pogled živahne jagode aronije spominjajo na konkordno grozdje v kombinaciji z borovnicami ali brusnico. Ampak v notranjosti se skriva dosti več. 

Zakaj jo obožujemo?
Aronija je napolnjena s fenolnimi spojinami, ki spodbujajo zdravje; je pravzaprav eden najbogatejših rastlinskih virov teh snovi. Ta naravna rastlinska vrsta prispeva k antioksidativnim, protivnetnim in protimikrobnim zdravstvenim učinkom aronije.


Kje nam aronija pomaga?
Jagode aronije so v zadnjem času pri nas postale zelo priljubljene zaradi svojih zdravstvenih koristi, saj imajo zelo visoko oceno antioksidantov (trikratno raven antioksidantov, ki jih najdemo v borovnicah), kar lahko pomaga zmanjšati tveganje za raka, srčnih bolezni, raznih vnetji in diabetes. Glavne aktivne sestavine vijolične aronije so fenolne snovi, predvsem flavonoidi iz antocianinovega podrazreda. Dejstvo je, da jagode Aronije vsebujejo višjo raven antioksidantov, polifenolov in antocianov, kot npr. brusnice, borovnice, grozdje in večina drugega sadja. Že desetletja je zelo priljubljena v vzhodni Evropi in Rusiji, kjer je znano, da sok pomaga ljudem s srčnimi boleznimi.
Več raziskav je pokazalo, da aronija pomaga pri:

- sladkorni bolezni
- okužbi senčil
- različnim oblikam raka
- kardiovaskularnemu tveganju
- gripi 
- krvožilnemu sistemu

Študije tudi kažejo, da lahko aronija vključuje spojine, ki se zelo dobro borijo proti raku raku debelega črevesa.

Oblike uživanja aronije
Poznamo več oblik aronije in več načinov, kako jo vključiti v svoj vsakdan.

>Aronija v prahu
Sadni aronijski prah je izdelan iz ekološko in trajnostno gojenih jagod aronije, ki so ročno nabrane in naravno predelane v prah, da se ohranita hranilna vrednost in okus. Prah se lahko zaradi prijetnega okusa uporabi pri različnih sokovih, solatah, juhah, omakah in lahko služi kot odličen dodatek k različnim receptom. Priporočen je odmerek dveh žlic na dan. Ne le okusna poslastica, ampak tudi izjemno zdrava!
Izdelek aronija v prahu Bonatura najdete tukaj.

>Čaj aronije
Pitje čaja aronije pomeni čiščenje, razstrupljanje in osvežitev telesa. Čaj je narejen iz posušenih lupin sveže stisnjenih jagod in nato mletih. Največja vsebnost vitaminov, vlaknin in hranilnih snovi je ravno v olupkih, zato je aronija zelo priporočljiva, a se jo uživa v čaju.
Izdelek čaj aronije Bonatura najdete na tukaj.

>Sok aronije
Zelo pogosta in priljubljena oblika je tudi sok aronije. Ker je sok aronije zelo koncentriran, ga je potrebno piti zelo previdno. Ima tudi poseben okus in pomagalo vam bo, če ga razredčite z vodo. Raziskave so pokazale, da je dober odmerek od 50 do 100 ml svežega soka na dan. Če ga bomo redno uživali, se bodo koristni učinki kmalu pokazali. 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup