POSKRBITE ZA MOČNEJŠI IMUNSKI SISTEM Z NARAVNIMI SESTAVINAMI.

POLETI HLADNI VZGLAVNIKI

Imate tudi vi čez poletje težavo, da je vaš vzglavnik preveč topel? In ali ste se kdaj vprašali, kako lahko nekateri vzglavniki z naravnimi polnili uravnavajo temperaturo? 

Vroče noči so namreč zelo pogost razlog za slabo spanje in da se zjutraj zbujate nenaspani. Veliko enostavnih vzglavnikov z umetnimi polnili ima namreč to težavo, da so topli, kar lahko privede do znojenja ali celo zbujanja. Mogoče ste se tudi že sami kdaj zbudili sredi noči in obrnili vzglavnik na drugo, hladnejšo stran. Če imate teh težav dovolj, potem lahko rešitev najdete v nekaterih vzglavnikih z naravnimi polnili. Svetovali bi vam naslednje.


Ajdov vzglavnik
Skrivnost za zračnost ajdovega vzglavnika so ajdove luščine. Te imajo piramidasto obliko, zato je med njimi ravno dovolj prostora za kroženje zraka. In to bo ajdovemu vzglavniku pomagalo pri tem, da ostane hladen v toplih nočeh. Potrebno je tudi omeniti, da spada ta vzglavnik med trše vzglavnike, kar daje tudi odlično podporo vratu in glavi. 


Pirin vzglavnik
Tudi pirin vzglavnik ima to lastnost, da so pirine luščine trdne in trmaste, kar omogoča kroženje zraka. Pirine luščine imajo tudi odlično lastnost, da ne zadržujejo vlage. To pomaga vzglavniku, da prepreči nastajanje nadležnih mikroorganizmov in bakterij. Za te luščine je značilno tudi, da znajo vpijati in sproščati temperaturo, kar pomeni, da bo vzglavnik pozimi grel, poleti pa dodatno hladil. 


Proseni vzglavnik
Na tisoče drobnih, okroglih in gladkih prosenih luščin je votlih in zračnih. Ko se v spanju premikate, se premikajo tudi te luščine in sproščajo zrak. Gre torej za stalno prezračevanje, kar ohranja blazino svežo in hladno. Če vam sta vam na primer ajdov ali pirin vzglavnik pretrda, potem je lahko proseni vzglavnik prava rešitev. Zanj je značilno tudi to, da je tih. 

 

Kapok vzglavnik
V kolikor vam mikromasažni vzglavniki (ajdov, pirin,..) ne odgovoarjajo, je kapok vzglavnik verjetno najboljša izbira za poletne noči. Kapok je znan po tem, da odbija vlago za razliko od volne, ki jo vpija pa vendar je vi ne zaznate. Kapok vzglavnik je najmehkejpši-puhasti vzglavnik z naravnim polnilom v naši ponudbi, ki vas ne bo razočaral.

 

Volneni vzglavnik
Tako je, tudi volneni vzglavnik spada med hladnejše vzglavnike, saj je volna naravni izolator. Ni sicer tako hladen kot zgoraj našteti, ampak dovolj za dober poletni spanec. Volna vpija toploto in se prilagodi toploti vašega telesa. Volnen vzglavnik priporočamo vsem, ki bi zraven hladne temperature potrebovali še mehkobo. 


Našteti vzglavniki preverjeno pomagajo premagovati poletne noči. Zagotovite si hladne in prespane noči. Klikni TUKAJ in poišči svoj vzglavnk še danes. 

Prebrskaj tudi katalog vzglavnikov z naravnimi polnili Bonatura in spoznaj prednosti in glavne značilnosti naravnih polnil. Katalog > Katalog vzglavnikov Bonatura

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za sam nakup registracija ni potrebna. Z registracijo zbiraš listke in kupuješ ceneje. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi