NE SPREGLEJ IZJEMNE PONUDBE 2 ZA CENO 1. NAROČIŠ 1 IZDELEK, PREJMEŠ 2!!!

ZAKAJ ME JE AJDOV VZGLAVNIK PREPRIČAL?

Ajdov vzglavnik Bonatura me je prepričal v zamenjavo!

V tokratnem prispevku vam predstavljamo zanimiv zapis enega izmed uporabnikov, ki je z nami delil izkušnjo z ajdovim vzglavnikom Bonatura in kaj ga je prepričalo v zamenjavo vzglavnika.

“Odraščal sem s tradicionalnimi mehkimi blazinami in domneval, da le te nudijo najboljši možni počitek. Bil sem prepričan, da mi takšna blazina zadostuje. Potem pa me je prijatelj med pogovorom seznanil z ajdovimi vzglavniki.

Navdušeno mi je pripovedoval o svojem nedavnem nakupu in ajdov vzglavnik Bonatura razglasil za najboljši vzglavnik doslej. Seveda me je s svojim navdušenjem prepričal, da sem tudi sam naročil manjši ajdov vzglavnik. Bil sem dvomljiv. Ko sem dobil vzglavnik po pošti, sem bil presenečen nad težo, saj je bil težji od teh navadnih, ki jih poznamo. Odprl sem zadrgo in ugotovil, da je polna na tisoče drobnih trikotnih rjavih luščin. Pri sebi sem si rekel, da bo to še zanimivo. Že prva noč je bila drugačna od ostalih. Nisem se mogel odločiti, ali sem spal dobro ali slabo, saj je bil občutek povsem drugačen. Potreboval sem nekaj časa, da sem zares dojel, kaj se dogaja in sedaj lahko rečem, da je to zame novo doživetje. Vesel sem, da sem se odločil za ajdov vzglavnik, saj mi je pomagal razumeti kaj dejansko pomeni spati na dobri blazini. 

Hitro sem našel tri lastnosti, zaradi katerih več ne menjam vzglavnika. Dovolite, da jih delim z vami.

1. Podpora vratu in glavi
Najpomembnejša naloga vašega vzglavnika je, da udobno in dosledno podpira glavo in vrat. Zato je pomembno, da ima vzglavnik zadrgo, da si lahko prilagodite polnilo (ga odvzamete ali dodate). Dober ajdov vzglavnik bo celo noč zibal vaše telo v tako imenovani “nevtralni poravnavi”. Pomagal bo ohraniti vse koščke hrbtenice v idealnih položajih in preprečiti nepotreben pritisk na diske, mišice in živce. 

Mehki in tradicionalni vzglavniki se lahko sesujejo pod težo vaše glave ali pa so pretanki/predebeli za pravi splani položaj. Lahko rečem, da niso naklonjene dobremu počitku. 

Idelani podporo dosežemo z:
- Pravilen položaj glave. Glava ne sme biti postavljena previsoko ali prenizko. Na ta način preprečuje neprijetno okrivljenost in zasuke hrbtenice.
- Enakomerna porazdelitev teže vaše glave. Masa vaše glave mora biti enakomerno razporejena po površini blazine, da ni neprijetnih tlačnih točk.
- Konstantna gostota polnjenja. Trmasto polnilo bo poskrbelo, da se blazina pod pritiskom telesa ne bo zrušila ali poravnala. To pomaga vratu in glavi dosledno poravnavo. 

Pomembno je omeniti, da si lahko višino ajdovega vzglavnika Bonatura nastavite tudi sami. Če je vzglavnik previsok za vaše potrebe, lahko s pomočjo zadrge odvzamete nekaj polnila in obratno. Ta nastavljiva “funkcija” vzglavnika nudi idealno podporo vsem, ne glede na tip telesa ali položaj spanja

Druga pomembna stvar je ta, da se bodo ajdove luščine popolnoma prilagodile obliki vaše glave. To pomeni, da bo teža vaše glave enakomerno porazdeljena. Večina mehkih blazin ne more pravilno podpirati vaše glave na tak način kot ajdov vzglavnik Bonatura.

Tretja pomembna stvar pa je, da bo nepravilna oblika ajdovih luščin povzročila trenje med njimi, kar blazini omogoča, da ohranja svojo obliko. To pomeni, da ajdov vzglavnik zagotavlja kompaktnost in vaša glava sredi noči ne bo izgubila podpore
Na žalost se večina tradicionalnih mehkih vzglavnikov med spanjem počasi izravna pod težo vaše glave. To povzroča neprijeten upogib vratu, kar vodi do bolečin v vratu ali hrbtenici. 

Če povzamem - pravilna podpora je udobje!


2. Vzglavnik ostane hladen
Umtni puh, pena in druge vrste polnil zadržujejo telesno toploto in so lahko vzglavniki hitro vroči in neprijetni. Še posebej v poletnem času in toplih nočeh. Ste se kdaj zbudili sredi noči, ker ste morali vzglavnik obrniti na hladnejšo stran? To se pri ajdovem vzglavniku ne more zgoditi, saj ste vso noč na “hladni” strani. Ta sposobnost je posledica dihalne narave ajdovih luščin. Ajdov vzglavnik namreč omogoča, da topel vlažen zrak iz telesa hitro uide iz vzglavnika in prepreči neprijetno kopičenje toplote


3. Je popolnoma naraven in biološko razgradljiv
Številne priljubljene vrste vzglavnikov vsebujejo različne pene in umetne materiale, ki so jim lahko dodani tudi toksini in rakotvorne snovi (ki seveda niso dobre ne za nas, ne za okolje). Nima smisla tvegati svojega zdravja. Že tako v naše telo vnašamo preveč strupov, ki se jim žak ne moremo izogniti. Ajdov vzglavnik je izdelan iz popolnoma naravnih in organskih sestavin.Ajdove blazine so varne za vso družino in okolje. Pridobljene so na naraven način, brez škodljivih snovi. Prav tako ne vsebujejo živalskih izdelkov, v kolikor živite veganski način življenja.

Še nekaj moram izpostaviti. Velja za vse nove uporabnike ajdovega vzglavnika. Če ste slišali, da ajdovi vzglavniki šumijo in motijo vaš spanec, naj vas pomirim. V roku tedna ali dveh se boste popolnoma navadili na šum, ki pa nikakor ni moteč za vaš spanec. Še manj pa za vešega soseda v postelji.

Na naslednji povezavi, ki se nahaja na družabnem omrežju Facebook, si lahko prebereš komentarje uporabnikov ajdovega vzglavnika > Ajdovega vzglavnika ne menjam za nič na svetu.

Poišči svojo velikost vzglavnika v klasičnih dimenzijah ali v obliki valja na povezavi - AJDOVI VZGLAVNIKI BONATURA.

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za sam nakup registracija ni potrebna. Z registracijo zbiraš listke in kupuješ ceneje. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi