IZKORISTI 10% POPUST NA VSE NAŠE VZGLAVNIKE. KLIKNI TUKAJ

Nagradna akcija

NA FACEBOOK STRANI BONATURE

POTEKA NAGRADNA IGRA ZA

3 x VZGLAVNIK

Klikni tukaj in sodeluj.

 

IZBOLJŠAJTE SVOJE DOBRO POČUTJE

Vsakdo ima trenutke, ko se ne počuti najbolje. Zgodi se, da se zjutraj počutite dobro, popoldan pa se vaše počutje popolnoma spremeni. Bodisi se spopadate s slabo voljo, tesnobo, stresom, utrujenostjo ali s pomanjkanjem motivacije. Lahko pa se zgodi, da se že zbudite s takšnimi občutki. Obstajajo stvari, ki so preprosto zunaj našega nadzora. Ko zaznate negativne občutke v sebi, jih lahko s preprostimi koraki omilite in se začenjate počutiti bolje. 

1. Poslušajte glasbo
Raziskave kažejo, da ima glasba pozitivne psihološke učinke. Poslušanje optimističnih pesmi lahko popolnoma spremeni vaše počutje. Pripravite si seznam vam najljubših pesmi, s pozitivnim sporočilom. Ko se boste počutili slabo, si lahko na ta način hitro dvignete razpoloženje.

2. Načrtujte nekaj
Z načrtovanjem prihodnosti smo bolj odporni na negativne občutke, ki nas obdajajo. To ne pomeni, da bežimo iz sedanjega trenutka, ampak samo, da načrtujemo nekaj, kar nam prinaša veselje. Že v načrtovanju čisto preprostih stvari boste obudili občutek veselja in pozitivnega pričakovanja. Lahko načrtujete kakšen kratek izlet, obisk prijatelja ali sorodnika. Lahko načrtujete tudi sproščujoč večer ob branju vam ljube knjige in podobno. 

3. Vzemite si pavzo
Če opravljate delo, pri katerem se srečujete s stresom in se počutite preobremenjeni, si vzemite odmor. Že pet minut odmora lahko izboljša vaše počutje in odpravi napetost. Pri tem je seveda pomembna miselna naravnanost, da v času odmora ne razmišljate o delu oziroma o vzroku, ki povzroča slabo počutje, temveč se poskušate sprostiti. Lahko poslušate glasbo ali sedite v tišini ali počnete kaj druga, kar vas sprošča. Raziskave kažejo, da krajši odmori tudi izboljšujejo vašo pozornost.

3. Pogovorite se s prijateljem
Ko obtičite v negativni miselnosti, je včasih dovolj, da pokličete prijatelja in za nekaj minut poklepetate z njim. Prav tako mu lahko pošljete sporočilo, že to vas lahko spravi v boljšo voljo in drugačno miselnost. 

5. Naredite kaj lepega za nekoga drugega
Pomoč drugim nas navda s pozitivnimi čustvi. Lahko pomagate sosedu, prijatelju, sodelavcu ali se vključite v kakšno prostovoljno delo. Lahko pa presenetite svoje bližnje s kakšno malo pozornostjo ali nekomu podarite kak lep kompliment.

6. Pojdite na sprehod
Gibanje je zelo pomembno. Telesna aktivnost namreč izboljša razpoloženje in zmanjšuje depresijo. Pa čeprav je to kratek sprehod.

Že majhne stvari vam lahko popolnoma spremenijo razpoloženje. Med temi koraki pa ne pozabite na najpomembnejše, bodite prijazni do sebe. 

 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za sam nakup registracija ni potrebna. Z registracijo zbiraš listke in kupuješ ceneje. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi