10 ROJSTNI DAN. PRAZNUJTE Z NAMI. IZKORISTITE POPUSTE NA VSE IZDELKE!

SONČEK, NARAVA.. TO JE POMLAD!

Vsak letni čas ima svoj čar in svoje oboževalce, toda pomlad zmeraj očara največ ljudi. Znanstveno je dokazano, da ravno pomlad prednjači pred vsemi drugimi letnimi časi. In zakaj je tako?1.TEMPERATURE SO ZMERNE
Pomlad je znamenje konca zime. Bližajo se toplejši dnevi, ki smo jih tako željno pričakovali. Raziskave kažejo, da so temperature, ki se gibljejo okrog 22˚C najbolj idealne za človeško telo. Pomlad je zato ravno tisti letni čas, ko se počutimo najboljše.

2.VEČ JE DNEVNE SVETLOBE
Dnevi se začnejo daljšati, noči so krajše. V mesecu marcu se namreč premakne ura naprej, kar omogoča več svetlobnih ur. Turobnih sivih dni, ki so značilni za zimski letni čas, je konec. Dodatne ure sonca močno izboljšujejo razpoloženje. 

3.CVETJE
Po dolgi in temačni zimi nas narava s pomladjo začne razvajati s svojo lepoto. 

4.PTIČJE PETJE 
Znanstveno je dokazano, da zvoki narave pomirjajo ter sproščajo. Mednje spada tudi ptičje petje. Ne samo poslušanje njihovega petja, temveč tudi opazovanje ptic izboljšuje duševno zdravje.

5.IZBOLJŠA SE DUŠEVNO ZDRAVJE
Prijetne temperature in daljši dnevi prinašajo možnost, da več časa preživimo zunaj. Ljudje radi izkoristimo ta čas za sprehode, saj uživamo v prebujanju narave. Sprehodi v naravi pa izboljšujejo duševno zdravje, prav tako pozitivno vplivajo na srce in ožilje. S študijo Univerze v Michiganu so prišli do ugotovitev, da preživljanje 30 minut ali več v sončnem spomladanskem dnevu vpliva na izboljšanje spomina in razpoloženja.

6.POVEČA SE KREATIVNOST
Raziskovalci so ugotovili, da bivanje na prostem razširja miselnost. Ljudje postanemo bolj odprti za informacije in ustvarjanje. Spomladanski čas naj bi dejansko spremenil način razmišljanja.

7.REKREACIJA NA PROSTEM
Dokazano je, da je vadba bolj koristna, če jo izvajamo zunaj, saj se zmanjša čustvena napetost in poveča raven energije. Rekreacija na svežem zraku tako doprinaša tudi k večjemu užitku izvajanje vadbe, posledično se lažje držimo svojega režima vadbe. 

8.VITAMIN D 
Sončna svetloba sproži v telesu proizvodnjo vitamina D, ki ohranja naše kosti močne. Zaradi več sončnih dni, prejmemo tudi več tega vitamina, ki izboljšuje imunski sistem. 

9.RASTLINE ABSORBIRAJO OGLJIKOV DIOKSID
Rastline spomladi, ko se začnejo prebujati, posrkajo iz okolja približno 25% emisij ogljika, ki ga proizvedemo ljudje. Zaradi tega se količina ogljikovega dioksida v ozračju vsako pomlad in poletje zmanjša. 

10.VARNEJŠI STE
Ker so dnevi svetlobno daljši je tudi manj kriminala. Statistika dokazuje, da število ropov v pomladnem času upade kar za 27%.


Pomlad, le kdo je ne bi imel rad. 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za sam nakup registracija ni potrebna. Z registracijo zbiraš listke in kupuješ ceneje. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi