IZKORISTI VALENTINOV 15% POPUST NA VSE VZGLAVNIKE. UPORABI KODO"VALENTINOVO" IN SI ZNIŽAJ CENO!

PROSEN ALI AJDOV VZGLAVNIK?

Zakaj proso in v čem se razlikuje od ajde ali pire? 

Razlika ni v zdravstvenih lastnostih, saj se vse omenjene luske odlično prilagajajo obliki telesa in podpirajo hrbtenico v pravilnem položaju. 

Najpomembnejša opazna razlika je mehkoba vzglavnika. Ko v roko vzamete vzglavnik/blazino, polnjeno z ajdovimi luščinami, boste jasno občutili njeno piramidasto, značilno obliko in sišali boste nežno šelestenje luščin. Zaradi oblike ajdovih luščin je podpora precej kompaktna. Vzglavnik polnjen s pirinimi luščinami nekoliko manj šumi in robov ne boste čutili, saj ima pira ovalno obliko. Luščine se zaradi svoje oblike prej razlezejo, zato pravimo, da je polnilo mehkejše od ajdovih luščin. Po drugi strani pa je vzglavnik/blazina, polnjen s prosenimi luščinami Bonatura, očitno bolj mehak, ljubek, ki daje svilnati občutek že na prvi dotik. Prosene luščine so tudi brez izrazitega šumenja!

Je vredno izbire prosenega vzglavnika? Občutki so zelo individualna stvar. Prosene luščine zaradi svoje majhnosti, lahkosti in gladke povšrine, poskrbijo za občutek mehkobe in nežnosti, ki nam ga ajdove ali pirine luščine ne dajo. Ne bo pa šumenja, ki ga nekateri obožujejo, saj pomirja živce in blaži stres. Pomembno je, da so luščine pravilne oblike in nepolomljene!

 

Ne glede na to, ali boste izbrali nežnost na dotik ali raje šelestenje in nežno masažo glave, je nekaj gotovo – vaše telo bo dobilo občutek ugodja in pomagalo odpravitio bolečine, ki so posledica slabega položaja spanja, stersa i drugih dejavnimkov, ki se jim z danšnjim načinom in tempom življenja težko izogibamo. Vaš spanec lahko postane bolj globok, kakovostnejši in učinkovitejši. Kar si tudi iskreno želimo! :)

Prosene vzglavnike Bonatura najdeš tudi v naši trgovini bonatura-dobro narave, v 10 različnih velikostih in v kombinaciji z drugimi polnili (duplex-prekatni vzglavniki). Oglej si ponudbo na PROSENI VZGLAVNIKI BONATURA.

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup