NE SPREGLEJ IZJEMNE PONUDBE 2 ZA CENO 1. NAROČIŠ 1 IZDELEK, PREJMEŠ 2!!!

SEDEŽNA BLAZINA - MIT ALI HIT?

Ste se kdaj vprašali, kako izboljšati udobje sedenja in poskrbeti za svoje zdravje? Sedežne blazine z ajdovimi luščinami so lahko odgovor na vaše potrebe. Spoznajte, kako lahko blazine spremenijo udobje sedečega dela in pozitivno vplivajo na vaše počutje. 
V današnjem času, ko vse več časa preživimo v sedečem položaju, predvsem pri delu na daljavo, postaja iskanje najbolj udobnih in zdravih rešitev prioriteta. Med številnimi razpoložljivimi možnostmi izstopajo sedežne blazine iz ajdovih luščin kot okolju prijazne, trpežne in zdravju izjemno koristne alternative. 

Zakaj pa ajdove luščine? In kakšne posebne prednosti prinaša njegova uporaba v sedežnih blazinah? 
Potopimo se v svet naravnega udobja, da odkrijemo, zakaj so ti vzglavniki tako posebni za različen krog uporabnikov.Ljudje, ki delajo na daljavo
Delo na daljavo, čeprav je pogosto povezano z udobjem in neodvisnostjo, prinaša tudi tveganje dolgotrajnega sedenja, pogosto v neoptimalnih ergonomskih pogojih. Sedežne blazine iz ajdovih luščin lahko pomagajo:

 • Izboljšana drža: Ohranjanje dobre drže je ključnega pomena za zdravje vaše hrbtenice. Ti vzglavniki zaradi svoje strukture pomagajo ohranjati hrbtenico v naravnem položaju.
 • Zmanjšanje pritiska: ajdova lupina enakomerno razporedi telesno težo, zmanjša pritisk na posamezne točke, kar je pomembno pri dolgem delovnem času.
 • Povečano udobje: naravne termoregulacijske lastnosti ajdovih luščin zagotavljajo toplotno udobje, kar je pomembno v domači pisarni, kjer je nadzor nad pogoji lahko omejen.


Uradniški delavci
Za ljudi, ki na pisarniškem stolu preživijo 8 ur ali več, sta ergonomija in udobje ključnega pomena. Blazine iz ajdove lupine zagotavljajo:

 • Preprečevanje bolečin v hrbtu: redna uporaba lahko zmanjša tveganje za bolečine v hrbtu s spodbujanjem dobre drže in porazdelitvijo telesne teže.
 • Povečana koncentracija: udobje sedenja neposredno vpliva na sposobnost koncentracije in produktivnost, kar je neprecenljivo pri delu, ki zahteva pozornost do podrobnosti.


Ljudje, ki sedijo na invalidskih vozičkih
Udobje in zmanjševanje preležanin sta ključnega pomena za ljudi, ki uporabljajo invalidske vozičke. Blazine iz ajdove lupine zagotavljajo:

 • Porazdelitev telesne teže: porazdelitev telesne teže in zmanjšanje enotnega tlaka je izjemno pomembno, da se izognete pritisku na predelih, ki so nagnjeni k razjedam zaradi pritiska.
 • Izboljšana cirkulacija: enakomerna porazdelitev teže pomaga ohranjati dobro cirkulacijo, kar je pomembno za ljudi, ki preživijo dolge ure na invalidskem vozičku.
 • Toplotno udobje: termoregulacijske lastnosti ajdovih luščin zagotavljajo udobje uporabe ne glede na pogoje, kar je pomembno za ljudi, ki ne morejo zlahka spremeniti položaja.
 • Mikromasaža: pomembno za ljudi, ki ne morejo zlahka spremeniti položaja.

Profesionalni vozniki

Dolge ure, preživete za volanom, zahtevajo posebno pozornost udobju sedenja. Sedežne blazine z ajdovimi lupinami vam bodo omogočile:

 • Izboljšana koncentracija: izboljšanje vaše drže in udobja sedenja lahko znatno zmanjša utrujenost, kar je ključnega pomena za varnost v cestnem prometu.
 • Fleksibilnost in mobilnost: vozniki lahko uporabljajo isto blazino v različnih vozilih, ni zapletenega sistema pritrditve, kar je priročno in praktično.
 • Mikromasaža: pomembno za ljudi, ki ne morejo zlahka spremeniti položaja.

Ljudje ki se soočajo s hemeroidi in nosečnice
Udobje in preprečevanje bolečin sta ključnega pomena za ljudi, ki se soočajo z bolečinami v zadnjiku

 • Preprečevanje pritiska: blazina z luknjo – v obliki kroga ali kvadrata ne povzroča pritiska na boleči del telesa
 • Zračnost: dober pretok zraka, preprečevanje potenja in uravnavanje toplote
 • Olašanje in zmanjšanje obremenitve: pomaga ohranjati ravnotežje, ko se obračate ali sežete po nečem
 • Udobje sedenja: zmanjša pritiske na nogah, stegnih in zadnjici poveča udobje sedenja

Sedežne blazine polnjene z zračnimi ajdovimi luščinami najdeš v naši trovini na povezavi SEDEŽNE BLAZINE BONATURA.


Če povzamemo, sedežne blazine iz ajdovih luščin ponujajo vrsto zdravstvenih in ergonomskih prednosti za širok krog uporabnikov. Od izboljšanja drže in povečanja toplotnega udobja do porazdelitve pritiska med sedenjem. Ne glede na to, ali delate na daljavo od doma, preživite dolge ure v pisarni, uporabljate invalidski voziček ali ste poklicni voznik, lahko ajdove sedežna blazina bistveno izboljšajo vaše počutje in kakovost življenja.

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za sam nakup registracija ni potrebna. Z registracijo zbiraš listke in kupuješ ceneje. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi