NE SPREGLEJ IZJEMNE PONUDBE 2 ZA CENO 1. NAROČIŠ 1 IZDELEK, PREJMEŠ 2!!! PONUDBA JE OMEJENA

Pirini vzglavniki

PIRINI VZGLAVNIKI

Verjamemo v kvaliteto naših naravnih izdelkov in verjamemo tudi, da imamo vzglavnik  prav za vas!

Vzglavniki Bonatura iz pire zagotavljajo preprosto, naravno udobje. Blazine in vzglavniki, so že stoletja priljubljeni in preverjeno zagotavljajo boljši in bolj miren spanec. 

Pirina posebnost je v tem, da jo zaradi njene odpornosti ne napadajo pršice. Pira uspeva na kislih tleh, zato vsebuje kristale kremenčeve kisline. Zato pirine luščine učinkujejo na telo podobno kot zdravilna glina in ostali silikati. Ker je pira sončno žito, se zdravilna moč pirine blazine ohranja s pomočjo sonca. Pirine luščine zračimo od 2- do 3-krat na leto na soncu. Pirin vzglavnik je odličen izolator proti škodljivemu sevanju elektromagnetnih tokov.

Vzglavniki napolnjeni s tisoč drobnimi popolnoma naravnimi luščinami pire, zagotavljajo oporo za glavo in vrat in se zlahka enačijo tradicionalnimi vzglavniki. Mehka, stisljiva polnila za vzglavnik in blazine, kot so pena, poliester, se lahko med spanjem stisnejo pod težo vašega telesa. Ne morejo zagotoviti ustrezne podpore, kar povzroči slabo držo spanja in nelagodje.

Pirine luščine so naravno polnilo in nudijo kakovosten počitek. Prednosti vzglavnikov iz pire so številne. Zaradi vsebnosti kremenčeve kisline pira deluje zdravilno na kožo in lasišče. Poleg tega blazina iz pire zelo dobro uravnava vlago. Preprečuje zastoj temperature, zato vzpostavlja prijetno temperaturo skozi celo noč. Zaradi sipkosti materiala nudi prijeten masažni učinek, se prilagodi obliki glave in vratu ter lajša bolečine v sklepih. Pomaga pri pospešitvi krvnega obtoka in sproščanju napetosti.

V lastni proizvodnji izdelujemo pirine vzglavnike v 10 različnih dimenzijah, ki nudijo nežno mikromasažo in udobje. V primerjavi s klasičnimi vzglavniki, so polnjeni luščinami pire, ki so naravno polnilo, kar lahko zagotavlja udoben in naraven spanec. Vzglavniki so izdelani iz naravnega materiala, brez umetnih dodatkov in kemikalij.

Prepričani smo, da bomo zadovoljili še tako zahtevno stranko in našli rešitev za udoben spanec in tegobe, ki vas pestijo pri počitku. 

Nakupuj po

OZNAKI

PO NAMENU

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi