NE SPREGLEJ IZJEMNE PONUDBE 2 ZA CENO 1. NAROČIŠ 1 IZDELEK, PREJMEŠ 2!!!

Žimasti vzglavniki

ŽIMASTI VZGLAVNIKI

Verjamemo v kvaliteto naših naravnih izdelkov in verjamemo tudi, da imamo vzglavnik  prav za vas!

Konjska žima se zaradi kompaktnosti, stabilnosti in elastičnosti od nekdaj uporablja za ležišča. Tako kot ležišča so tudi naši žimasti vzglavniki elastični in robustni. Primerni so za ljudi z alergijami na hišni prah, lahko pa sprožijo alergije pri ljudeh, ki so občutljivi na živalsko dlako. Mehkejša in udobnejša izbira so Kapok vzglavniki, ki so polnjeni z puhasto rastlinsko prejo. Žimasti vzglavniki Bonatura so narejeni ročno iz popolnoma naravnih in okolju prijaznih sestavin - 100% bombaža in žime. V primerjavi s klasičnimi vzglavniki, so polnjeni s konjsko žimo (iz grive), ki so tradicionalno naravno polnilo, kar lahko zagotavlja naraven spanec. Vzglavnike priporočamo vsem, ki ste vajenih  kompaktnih vzglavnikov. Zaradi polnila živalskega izvora, je prisoten vonj živalske dlake, kar je potrebno vzeti v zakup. 

V lastni proizvodnji izdelujemo 10 velikosti vzglavnikov z naravnim polnilom iz konjske žime, ki imajo 100% bombažno in gosto tkano prevleko. Žimasti vzglavniki so zasnovani z dodatno mehko prevleko, ki zagotavlja, da vzglavniki dihajo in poskrbijo, ter se žima zadržuje v notranjosti (brez štrlečih dlak skozi prevleko, ki bi motilo vaš počitek).

Nakupuj po

OZNAKI

PO NAMENU

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi