NIKAR NE SPREGLEJ IZBRANIH ZNIŽANIH IZDELKOV ZA OSEBNA IN PROMOCIJSKA DARILA

Žimasti vzglavniki

ŽIMASTI VZGLAVNIKI

Verjamemo v kvaliteto naših naravnih vzglavnikov in verjamemo tudi, da imamo tradicionalni vzglavnik polnjen s konjsko žimo prav za vas!

V lastni proizvodnji izdelujemo 6 velikosti vzglavnikov z naravnim polnilom iz konjske žime, ki imajo 100% bombažno in gosto tkano prevleko. Žimasti vzglavniki so zasnovani z dodatno mehko prevleko, ki zagotavlja, da vzglavniki dihajo in poskrbijo, ter se žima zadržuje v notranjosti (brez štrlečih dlak skozi prevleko, ki bi motilo vaš počitek). 

Konjska žima se zaradi kompaktnosti, stabilnosti in elastičnosti od nekdaj uporablja za ležišča. Tako kot ležišča so tudi naši žimasti vzglavniki elastični in robustni. Primerni so za ljudi z alergijami na hišni prah, lahko pa sprožijo alergije pri ljudeh, ki so občutljivi na živalsko dlako. Alternativna izbira so Kapok vzglavniki, ki so polnjeni z mehko in puhasto rastlinsko prejo.

Žimasti vzglavniki Bonatura so narejeni ročno iz popolnoma naravnih in okolju prijaznih sestavin - 100% bombaža in žime. V primerjavi s klasičnimi vzglavniki, so polnjeni s konjsko žimo (iz grive), ki so tradicionalno naravno polnilo, kar lahko zagotavlja naraven spanec. Vzglavnike priporočamo vsem, ki ste vajenih  kompaktnih vzglavnikov. Zaradi polnila živalskega izvora, je prisoten vonj živalske dlake, kar je potrebno vzeti v zakup.

Prepričani smo, da bomo zadovoljili še tako zahtevno stranko in našli rešitev za udoben spanec in tegobe, ki vas pestijo pri počitku. 

Nakupuj po

OZNAKI

PO NAMENU

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup